terug naar handelaars

Shopa

Shopa

Shopa is een marktplaats waarop alle Belgische handelaars gratis hun producten op kunnen plaatsen. Op deze manier kunnen we de individuele webshops bundelen tot één grote, zo kunnen we met Shopa een waardig Belgische alternatief bieden en moeten consumenten niet meer gaan kopen bij de buitenlandse webshops (Zalando, Bol, Coolblue, Amazon, …).

Er zijn geen vaste kosten, er wordt enkel een commissie gevraagd op bestellingen via Shopa. Deze commissie is inclusief de transactiekosten. Ook kan er goedkoper verstuurd worden via bpost en kan er via Shopa meteen een pakbon aangemaakt worden.

We zijn dus op zoek naar Belgische handelaars om hieraan deel te nemen. Indien je reeds een webshop hebt, is dit nog gemakkelijker… Alle producten van je huidige webshop kunnen worden overgezet naar Shopa, welke dan voor een extra verkoopkanaal en visibiliteit zorgt.

Online verkopen is in deze tijd een must! Ik zou je zeker aanraden, indien je online wilt verkopen. Om dit te doen via Shopa, online verkopen kan en mag nog steeds. Mensen kopen nu meer dan ooit online. Aangezien de meerderheid van de bevolking thuis zit, is dit ook ideaal om bezig te zijn met online verkoop.

Stel: mensen willen nog steeds producten etc kopen, ze kunnen dit nergens gaan halen en online bestellen gebeurt vaak via het buitenland, waardoor dit later toekomt of zelfs helemaal niet. Via shopa.be kan dit wél, je zet alle producten online, mensen ‘reserveren’ dit en betalen (belangrijk), jij zet dit klaar (eventueel voor een deur) of ze kunnen dit ophalen, of je kan werken via de post… Zo kunnen er nog steeds bestellingen doorgaan voor degene die nog willen genieten van het online shoppen!

Wij werken steeds met geolocatie, wat betekent dat je als klant steeds de dichtstbijzijnde handelaar zal zien. Hierdoor is het voor u als handelaar ook gemakkelijker om zelf de leveringen te doen. Als de bestellingen van kortbij zijn, is dit steeds handiger om te verwerken.

Wij proberen op te komen voor onze Belgische handelaars en steunen onze economie. Onze slogan is niet voor niks ’Shop lokaal, shop Belgisch’. Zeker in deze tijden moeten we elkaar steunen.

Gegevens

Adres: Stichelweg 11, 3360 Bierbeek
Telefoon: 016 25 50 43
Wij zijn open op afspraak
Wij leveren aan huis

www.shopa.be

Lopende acties

Bezoek ons groot online aanbod op Shopa.be

Shopa is een marktplaats waarop alle Belgische handelaars gratis hun producten op kunnen plaatsen. Op deze manier kunnen we de individuele webshops bundelen tot één grote!

Shopa (1 jaar geleden)

Bekijk actie

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau?

Met moederdag mag je je mama eens goed in de bloemetjes zetten. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau? Met deze geschenken zul je zeker iemand blij maken.

Shopa (1 jaar geleden)

Bekijk actie

Nu een groot online aanbod op Shopa.be

Shopa is een marktplaats waarop alle Belgische handelaars gratis hun producten op kunnen plaatsen. Op deze manier kunnen we de individuele webshops bundelen tot één grote, zo kunnen we met Shopa een...

Shopa (1 jaar geleden)

Bekijk actie