terug naar handelaars

Loveware

Loveware

WELKOM BIJ LOVEWARE!

Loveware is een feministische seksshop, sinds 2008 in 2800 Mechelen. Lady boss. Drijvende krachten zijn eigenares Rebecca Verreth en seksblogger Ruud Poppe.

Om de Corona crisis in te dijken zijn wij net zoals andere winkels gesloten, maar online blijven we beschikbaar, ook om advies te geven bij je aankoop. Dankjewel om lokaal te kopen, ook voor je sekstoys!!  

PRODUCTEN

Wij hebben in de winkel veel handwerk en unieke stuks (dildo's en andere toys, kink) en verder producten van geselecteerde merken die we al jaren kennen en soms persoonlijk hebben bezocht: Fun Factory, Je Joue, Hot Octopuss, Perfect Fit, BVibe, Obsessive, Doxy, Vibratex, Playstixx, YESforLOV, Pjur, PM Body leather, Sa Majeste, Noir Handmade, Patrice Catanazaro, BS Atelier, Lush, Svakom, Njoy, Sportsheets, Bijoux Indiscrets,...

THANKS FOR SHOPPING SEXTOYS LOCAL!

YouTube

We hebben een YouTube kanaal genaamd “Seks Is Terug”, waarop we regelmatig reviews en ook wel eens interviews met medewerkers en workshopfacilitators plaatsen. 

Gift Certificates

Koop een Gift Certificate voor jezelf of voor een geliefde en kom die na de lockdown in de winkel verzilveren.

Loveware Community

Op FacebookInstagram en zelfs Twitter kan je ons makkelijk terugvinden onder Loveware of Loveware shop.

Er is ook een besloten groep voor klanten. Bedoeling is dat je er vragen kunt in laten beantwoorden door ons. Ik of Ruud behandelen die anoniem, soms in een post, soms in een opgenomen filmpje of soms live in de groep.   Het gaat over bepaalde aspecten van toys, accessoires of seksualiteit in het algemeen.

CONTACT 

Heb je vragen over een product, of wil je via ons iets kopen dat je niet op de website terugvindt? Je kan ons elke dag van de week tussen 10u en 18u en ook op zaterdag bereiken via de vaste lijn op 015/34.88.67 (spreek een bericht in en ik bel je gauw terug), via bericht hier of whatsapp op 0479/99.49.99.

Als je graag een van de toys of accessoires wil zien of vergelijken, of live advies wil krijgen, dan kunnen we videochatten

Gegevens

Adres: Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen
Telefoon: 015348867
Wij leveren aan huis

www.loveware.be

Lopende acties

Zo lang de winkel toe is: 10% korting op alles!

Zo lang de winkel toe is, kies jij bij Loveware je kwaliteitstoys en accessoires steeds met 10% korting! Gebruik de kortingscode MissPoppie om van dit uitzonderlijke voordeel te genieten.

Loveware (1 jaar geleden)

Bekijk actie

Same day delivery van jouw Cadeau in Mechelen en deelgemeenten

Bestel voor 18u en wij leveren die avond nog jouw cadeau af op een adres naar keuze. Wij pakken jouw bestelling in en voegen er altijd een klein cadeautje extra bij. Of een boodschap naar keuze.

Loveware (1 jaar geleden)

Bekijk actie

Boek een online shopping event en kies je toy aan halve prijs!

Online shopping events zijn hot, nu home party's geen optie zijn. Eenvoudig op te zetten en superleuk. Eerste online shopping met ons? Dan krijg je een Europese kwaliteitstoy aan halve prijs*!

Loveware (1 jaar geleden)

Bekijk actie